Sportsbriller

Sporty robuste briller
Sportsbriller er typisk lette stel med en kurvet og aerodynamisk front. De er udformet i robuste materialer med indbyggede detaljer som ventilation mod dug og forebyggelse af skader ved sammenstød eller styrt.

Vær opmærksom på:

  • Det er vigtigt at vælge et stel, man kan få reservedele til, fordi sportsbriller slides hurtigere. Adidas og Wiely X er gode bud på smarte og robuste sportsbriller.
  • Det er afgørende, at brilleglassene er udmålt og fremstillet præcist til dit sportsstel. Alle former for plastikglas og farver kan monteres i en sportsbrille, men det er vigtigt, at glassene fra leverandøren er fremstillet til brug under de meget anderledes forhold. Ofte ser vi desværre, at almindelige glas monteres i kurvede stel med det resultat, at eventuelt læsefelt føles meget lille, og der opstår uhensigtsmæssige forvrængninger i brillen.

Tyske Carl Zeiss var et af de første firmaer til at beregne og fremstille glas til dette formål og regnes af branchen for absolut førende.

”Vi har åbent som normalt!

Som en del af sundhedssektoren er vi underlagt Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og vil stadig passe godt på dig og dine øjne.

Vi sørger for afspritning mellem alle kunder, og daglig rengøring.

Så kom gerne forbi …

Sammen kan vi passe på hinanden!”