Solbriller

Prego

Prego solbriller er fremragende håndværk, hvor der er kælet for detaljerne i hvert eneste stel. Stellene er håndlavede i så høj kvalitet, at det er muligt at bruge dem både som almindelige brillestel eller som solbriller med styrkesolglas.

Hvert Prego stel er omhyggeligt håndpoleret, så ingen skarpe kanter generer, og på metalstellene er næsepuderne udført i behagelig blød silikone. Hvor designet tillader det, er stængerne monteret med “stop- hængsel”, så enden af brillestangen ikke ridser brilleglasset, når brillen foldes sammen.

Adidas

Adidas solbriller er til dig, der har en aktiv livsstil og altid er på farten. Kollektionen har farverige elementer og former med en frisk og sporty stil. Adidas solbriller er udviklet med den nyeste teknologi i samarbejde med topatleter til at kunne holde til forskellige sportsgrene.

Adidas solbriller er designet med fokus på:

  • Kvalitet
  • Den ultimative synsoplevelse
  • Beskyttelse
  • Holdbarhed

Adidas sportssolbriller er derfor ikke bare solbriller, men en vigtig del af dit sportsudstyr, der forbedrer din præstation!

Randolph Engineering

Siden 1972 har Randolph Engineering produceret højkvalitets solbriller og er i dag leverandør til den amerikanske hær og luftvåben samt NASA. Den klassiske model Aviator bruges både af amerikanske elitesoldater, stilbeviste kvinder og Don Draper i tv-serien Mad Men.

Med Randolph Engineering får du ægte, håndlavede solbriller i høj kvalitet, som er berømte for deres lange holdbarhed.

 

Wiley X

Wiley X er kendt for at levere den bedste kvalitet af skydebriller til blandt andet det amerikanske militær. Robuste materialer og slankt design gør Wiley X til de bedste solbriller, der bruges af soldater, skytter og sportsudøvere.

De slanke og stilfulde stel er designet til ekstreme forhold. Wiley X solbriller er hårdføre, holdbare, beskytter mod stærk sol og egner sig til krævende aktiviteter som mountainbike, bueskydning og overlevelsestræning.

Wiley X solbriller har mange teknologiske features:

  • Udskiftelige glas til all-day protection.
  • Aftagelig beskyttelse og NO TEARS® systemet, der holder sand og snavs væk fra øjnene.
  • Top-down ventilationssystem, der køler og holder glassene dugfrie.
  • Wrap-around krumning, der forbedrer det perifere syn og beskytter øjnene fra siden.
  • Brudsikre plastglas, der kan modstå ekstreme forhold, UV-stråling, lysrefleksioner og reducere blænding.

”Vi har åbent som normalt!

Som en del af sundhedssektoren er vi underlagt Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og vil stadig passe godt på dig og dine øjne.

Vi sørger for afspritning mellem alle kunder, og daglig rengøring.

Så kom gerne forbi …

Sammen kan vi passe på hinanden!”