Skærmbriller

At levere den bedste kvalitet, ligger dybt i vores DNA. Også når det gælder skærmbriller.

Derfor får du skærmbriller fra os med de bedste glas fra ZEISS, så du har de bedste arbejdsbetingelser foran din arbejdscomputer.

Du har behov for en skærmbrille, når styrken i din egen brille ikke længere er tilstrækkelig til skærmarbejde. Skærmbriller er en forpligtelse din arbejdsgiver har overfor dig som ansat, for at du kan udfører dit job foran skærmen uden at pådrage dig unødige gener. Men det kræver selvfølgeligt, at du lever op til de betingelser, der stilles til dine øjne. Du har ret til skærmbriller, hvis du har ekstra styrkebehov på den lidt særlige afstand, der er til en computerskærm.

Øjet stiller mindre skarpt med alderen

De fleste under 40 år vil kunne bruge deres private brille til skærmarbejde. Men ved 40 – 50 års alderen vil de fleste have behov for en skærmbrille. Det skyldes, at øjets evne til at stille skarpt svækkes med alderen, og en arbejdsafstand til skærm på 60-70 cm ligger uden for det, der kan kræves af ansatte..

Du har sandsynligvis brug for en skærmbrille, hvis du kan nikke genkendende til følgende situationer:

  • Du sidder bøjet ind over bordet for at kunne læse bogstaverne på skærmen med din læsebrille.
  • Du lægger hovedet tilbage (knækker i nakken) for at finde det felt i din progressive brille, som du kan se skarpt med.
  • Du kan ikke stille skarpt på computerskærmen.

Det er uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, som kan give følgende problemer:

  • Du har ofte hovedpine
  • Du har smerter i ryggen, nakke og skuldrene
  • Du bliver ofte træt i øjnene efter en arbejdsdag

Kender du til det, anbefaler vi dig af få foretaget en grundig synsundersøgelse.

Vi leverer også skærmbriller og sikkerhedsbriller via samarbejde med Dansk ErhvervsOptik. Læs mere om erhvervsbriller på www.danskerhvervsoptik.dk og lav en aftale allerede i dag.