Speciallinser

Speciallinser dækker en bred vifte af produkter, der kan løse meget forskellige opgaver som for eksempel:

  • Behov for okklusion af synet på det ene øje pga. generende lysglimt. Her udmåler vi dig til en linse som farves magen til dit andet øje, men med en sort pupil, du ikke kan se igennem. Det svarer til at gå med klap for øjet.
  • Bandagelinser. Har du fået en rift på hornhinden, kan den give store gener. En bandagelinse er en højtgennemtrængelig linse vi i samarbejde med din øjenlæge sætter på dit øje, så det kan hele uden smerter. Det kan sammenlignes med effekten af at sætte et plaster på en generende sår.
  • Vådkammerlinser er linser, som bruges til patienter med Sjögrens syndrom eller lignende ekstreme tørhedsproblemer. Linsen har en ekstra udbulning som inden isætning fyldes med saltvand. Det sikrer effektivt, at hornhinden holdes fugtig og komfortabel.
  • Prismelinser er linser til dig, der har brug for mindre korrektioner pga. dobbeltsyn eller samsynsproblemer, men som ikke vil gå med briller.
  • Farvede linser til at forandre eller forstærke din øjenfarve.

”Vi har åbent som normalt!

Som en del af sundhedssektoren er vi underlagt Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og vil stadig passe godt på dig og dine øjne.

Vi sørger for afspritning mellem alle kunder, og daglig rengøring.

Så kom gerne forbi …

Sammen kan vi passe på hinanden!”