Nattekørsel

Ser du dårligt om natten og i skumringen? Sådan behøver det ikke være.

Hos Lyngby Special Optik kan vi hjælpe dig med at få bedre nattesyn og til at se klart – selv i mørke og begrænset lys. Vi ved, det virker. Tusindvis af brillebrugere har allerede opleve et forbedret nattesyn. Løsningen er ZEISS’ nye brilleglaskoncept, som sikrer et klarere, skarpere og mere afslappet syn om natten og under dårlige lysforhold.

Ny teknologi til nattekørsel

De nye ZEISS brilleglas er baseret på den nye i.Scription® teknologi, som er udviklet af vores glasleverandør Carl Zeiss Vision, der er pionerer inden for præcisionsoptik.

Ved hjælp af i.Scription® teknologien laves der en nøjagtig synsprofil af hvert øje. Fra synsprofilens data beregner og fremstiller vi de ZEISS præcisionsglas, som er det perfekte match til netop dine øjne. Ingen andre brilleglas fremstilles med så høj præcision.

Med ZEISS præcisionsglas får du:

• Bedre nattesyn
• Perfekt syn i dagslys, hvor alt ses klarere og skarpere
• Bedre syn i svagt lys, hvor du kan se flere detaljer
• Op til 30 % forbedret kontrastsyn
• Farver bliver mere brillante og levende

Sådan virker i.Scription® brilleglas

Bliver du generet af skarpe lyskegler fra modkørende biler eller gadelys, der blænder? Refleksioner, spejlbilleder, begrænset syn, lav kontrast og ugunstige synsforhold om natten irriterer og trætter øjnene. Forholdene om natten gør, at mange føler sig hæmmede og usikre ved at køre bil i mørke. Og risikoen for trafikulykker er da også større om natten.

Med i.Scription® brilleglas reduceres de generende stråler fra blændende lys, så du kan se bedre og opleve mere – også når det er mørkt.


Markedets største præcision

Til forskel fra traditionelle synstest kan vi med ZEISS i.Profiler® også måle dit syn i simuleret mørke. Det betyder, at vi kan måle mere præcist og opdage forhold i dit syn, der aldrig har været korrigeret for før. Derfor vil du opleve en helt ny synskvalitet.

Analysedataene overføres direkte til glasberegningen og bruges i fremstillingen af i.Scription® brilleglassene for at sikre det perfekte match til dine øjne med en nøjagtighed på 0,01 dioptri mod 0,25 diopri i traditionelle brilleglas. Dermed har ZEISS i.Scription® brilleglas 25 gange større præcision end andre brilleglas.

Lyngby Special Optik vil med glæde vise dig, hvordan i.Scription® teknologien virker, og hvordan du kan få et bedre syn, selv om natten med ZEISS præcisionsbrilleglas. Den ultimative løsning er at kombinere i.Scription med DriveSafe-glas.