Erhvervsoptik

Hvad enten du har behov for en skærmbrille til brug foran din arbejdscomputer, sikkerhedsbriller til opgaver på byggepladsen, en lup med 2.7X forstørrelse til tandundersøgelser eller en lup med 10X forstørrelse til kirurgi, så har vi løsningen til dig hos Lyngby Specialoptik.

Vi fører den absolut bedste kvalitet af medicinske lupper med optiske produkter fra ZEISS og SWAROVSKI, som er sværvægterne på markedet inden for optik. Vores optiske ekspertise og solide faglighed betyder, at vi kan garantere de bedste løsninger og sikre, at vores lupper fungerer perfekt for dig.

Se mere om vores medicinske lupper her.

Modsat de fleste andre på markedet, som leverer billige lavkvalitets skærmbriller fra fjernøsten, er den bedste kvalitet et mantra hos os. Derfor har vi valgt, at også vores skærmbriller kommer med de bedste glas fra ZEISS, så du kan få de optimale betingelser til at udføre dit arbejde. Har dit firma lavet skærmbrilleaftale med Dansk ErhversOptik kan vi levere dine skærmbriller med ZEISS glas fuldstændigt firmabetalt. Hos os kan du – hvis dit firma tillader det – også vælge at opgrader dit skærmbrille stel til smarteste design.

Se mere om vores skærmbriller her.

Vi fører de bedste sikkerhedsbriller med smart, sporty og sikkert design. Blandt andet fører vi mærker fra producenter, som leverer sikkerhedsbriller til militæret og politiet. Hvad enten du har brug for sikkerhedsbriller til hobbyformål eller krævende opgaver på byggepladsen, så har vi den rigtige løsning til dig.

Se mere om vores sikkerhedsbriller her.