Brilleglas

Med de bedste brilleglas får du en synskomfort helt i top. Pris og kvalitet hænger generelt sammen, og især for brilleglas gælder det, at du får, hvad du betaler for. De rigtig gode glas er mere komplicerede at fremstille, fordi de produceres efter individuelle parametre og skræddersyes 100 procent til dine øjne. For dig betyder det, at du med de bedste glas får markant større synsfelter, nemmere tilvænning og skarpere syn.

Fremstilles præcis til dig
Når vi har taget en synsprøve, sender vi specifikationerne på brilleglassene til vores leverandør, hvor de fremstilles helt præcist til dig. Med premium produkterne betyder det, at der tages hensyn til din styrke i svag belysning og selv de mindste fejl i dine øjne.

Når glassene kommer her til butikken, monterer vi dem med stor præcision i dit brillestel. Inden laver vi en måling af dine øjnes placering i forhold til brillestellet med vores specielle ZEISS RVT instrument, der måler de mange naturlige asymmetrier i ansigtet. Det gør vi for at sikre en helt nøjagtig montering af glassene i brillestellet, som især er vigtigt ved glas med glidende overgang.

Brilleglas i alle former, tykkelser og kvalitet
Hos Lyngby Special Optik kan du få helt tynde glas, der er lettere og i højere grad lader dine øjne beholde deres naturlige størrelse for dem, der kigger dig i øjnene.

Desuden kan du vælge mellem forskellige former for overfladebehandling, der giver stor fordel i det daglige:
zeiss-nofaceissymmetrical5-• Antirefleksbehandling
• Antiridsebehandling
• Antismudsbehandling
• Toning
• Farveskift
• Kontrastfiltre

Alt sammen kan give dig et individuelt præg eller hjælpe i din dagligdag.
Vi rådgiver dig selvfølgelig, så du får det glas, der er det helt rigtige til dit behov.