Alt er muligt

Siden Lyngby Special Optik slog dørene op i 1951, har vores motto været:

”Alt er muligt, og alle kan hjælpes til en synsmæssig forbedring”

Det betyder, at vi nærmest aldrig opgiver en opgave. Vores kunder skal ikke gå forgæves, og vi kan hjælpe næsten alle.

Via vores store kompetence inden for optik i alle afskygninger, vores næsten 100-års akkumulerede erfaring og ikke mindst vores netværk, kan vi altid gøre noget for dig og dit syn.

Et eksempel var en mandlig seniorkunde, der stod til at måtte opgive sit kørekort på grund af sit synet, der lå lige under lovkravet. Her løste vi opgaven ved at lave en stærk minus kontaktlinse kombineret med et par tilsvarende stærke plus briller. Styrkerne gik ud med hinanden, men den stærke plus brille lavede en forstørrelse, som gjorde, at lovens krav uden problemer kunne opfyldes.

En anden kunde led så kraftigt af dobbeltsyn efter en veloverstået strålebehandling i hjernen. Synsanalysen afslørede at han havde behov for 48 prismer* for at se enkelt igen. Her lavede vi en brille med de 48 prismer med en kombination af glas med størst mulig prisme på det ene øje og et såkaldt Frensnel prisme på det andet øje.

*Prismer er den skala med hvilken man måler afvigelser i blikretninger mellem de to øjne, også kaldet skelevinkel eller skjult skelen. 48 prismer betyder at på 1 m afstand var der her 48 cm forskel på hvor de to øjne havde der fokus punkt.