1-dags linser

De seneste par år har 1-dags-linser undergået en kolossal udvikling. Fra at være ”one size fits all” kan vi i dag tilbyde 1-dags-linser med flerstyrke, med bygningsfejl, med farve, samt i et betydeligt antal størrelser og krumninger. Et af de mest markante gennembrud er fremstillingen af linserne i et meget mere åndbart materiale end tidligere, såkaldte silikone hydrogel.
Det gør at man kan have linserne på i længere tid, uden at være bekymret for om øjnene ikke får nok ilt. Silikone hydrogel er også den absolut bedste løsning til børn, da deres hornhinder hurtigere reagere på iltmangel og de i så mange flere år har potentielt linsebrug foran sig.

Derudover laver man meget glatte overflader på linserne, så bæretiden også forlænges. Vi blinker ca. 11.000 gange om dagen, og hvis man skal blinke over en ru overflade, som ældre typer kontaktlinser har, bliver man træt og tør i øjnene, og bagsiden af øjenlågene reagere ved at hæve op og lave små buler, kaldet papiller.

Lyngby Special Optik tilpasser alle de førende linseudbyderes produkter, som f.eks. Johnson & Johnson, Alcon, Bausch & Lomb, Vision Care og Coopervision. Med det store udvalg kan vi servicere kunder med styrker fra -12.00 til +8.00.