Din synsanalyse

Synet ændrer sig med årene. Så selvom du ser knivskarpt som barn og ung, er der ingen garanti for, at dit syn også er perfekt senere i livet. Regelmæssige synsprøver kan afsløre synsproblemer og sikre et velfungerende syn hele livet.

Sådan foregår en synsanalyse

En synsprøve er nogle steder to hurtige test og tager 8 minutter. Det kommer der ikke optimale briller ud af. Hos Lyngby Special Optik laver vi i stedet en komplet synsanalyse, der altid består af følgende elementer:

  • OCT Scanning af nethinder
  • Wavefront-analyse
  • Grundig styrkeudmåling
  • Samsyns-analyse
  • Scanning af dine hornhinder

Det betyder, at vores udstyr måler selv de små synsfejl, som en synsprøve andre steder ikke fanger.

  • Vi måler, hvilke styrker, der får dig til at se mest skarpt og komfortabelt.
  • Vi vurderer dine hornhinders optiske kvalitet.
  • Vi undersøger, om du har skjulte skelefejl, som kan give træthed og dobbeltsyn.
  • Vi måler din nattesyns-styrke.
  • Og vi vurderer, om dine øjnes sundhedstilstand betyder, at du bør forbi øjenlægen inden korrektion.

Vi har det nyeste udstyr
Hos Lyngby Special Optik bliver dine øjne målt på det absolut nyeste udstyr. Vi har ZEISS nyeste Wave-front-scanner, som kan kortlægge selv de fineste synsfejl i øjet. Hvor andre tildeler synsstyrker i 0,25D-interval, måler vi i 0,01D.

Med vores Fundus-kamera, kan vi tage et billede af din nethinde. Det kan afsløre op til 17 forskellige øjenlidelser som f.eks. AMD, grøn stær eller diabetes .

Vores ZEISS RVT kamera kan måle de mindste asymmetrier i dit ansigt. Det har stor betydning for en helt nøjagtig montering af glas i dit brillestel – især glas med glidende overgang, hvor en fejlmontering på blot 1 mm på hvert øje kan koste mere end 50 % af bredden på dit læsefelt.

Vi samarbejder med Rigshospitalets øjenlæger

Hvis vi konstaterer forandringer – eller du bare vil være på den sikre side – har vi et samarbejde med tre øjenlæger fra Rigshospitalets øjenafdeling, som udarbejder en rapport over eventuelle forandringer fra dag til dag mod et mindre honorar.

Den rigtige løsning til dit behov
Før udmålingen af dine øjne spørger vi til dine behov og forventninger til briller eller linser. Skal de bruges til bilkørsel, skærmarbejde, læsning eller sport? Baseret på udmålingerne og dit behov, kan vi rådgive dig om dine muligheder og give det bedste beslutningsgrundlag til den rigtige løsning. Hvis synstesten viser unormale forhold, henviser vi dig til øjenlæge, og vi kan normalt sikre, at du kommer hurtigt til.

En synsprøve varer lidt over en halv time. Den er inkluderet i prisen i forbindelse med brillekøb.

 

Synsprøve

 

 

 

Du kan bestille tid til en synstest her eller på telefon 45 87 55 56.