Lene Gunnersen arbejder til daglig som guldsmed, og hun bruger sine lupbriller meget. Hun bruger dem, når hun sidder i sit værksted og lodder eller arbejder med små ting, hvor lupbrillerne giver en række fordele. »Jeg bruger mine lupbriller, når jeg arbejder med ting, der kræver forstørrelse. Tidligere brugte jeg et pandebånd med forstørrelse, men det fik jeg hovedpine af og det sad ikke godt. Nu bruger jeg mine lupbriller.«

Desuden fremhæver Lene også den gode komfort på sine lupbriller, fordi de er specialtilpasset til hende. »Lupbrillerne er dejlige at have på, og det er vigtigt, når jeg sidder og arbejder i mange timer. Derfor er det også vigtigt, at jeg har en afstand på omkring 40 cm til de ting, jeg arbejder med, så jeg ikke får ondt i nakken.«

Lene nævner også, at med lupbrillerne på er det næsten som at bære almindelige briller, fordi det er muligt at se over lupperne, hvis man har brug for at se almindeligt.

Kontakt os på 6988 4449 for at få et tilbud på lupbriller til dig og din virksomhed.

Du kan læse mere om Lenes arbejde på hendes Facebook-side eller læse om tandlægen Martin, der bruger bruger sin lupbriller hver dag..

Her er nogle af de smykker, som Lene har lavet.