Tandlæge Martin Brogaard fra Nordsjællands TandlægeCenter har i mange år brugt en Swarovski Kepler lup med 4.1X forstørrelse fra MEDIC LOUPES, som han har været meget glade for. »Lupbrillerne jeg har fra MEDIC LOUPES er meget lette og de har en virkelig god pasform, så de sidder 100% perfekt, hvilket er meget vigtigt for mig, da jeg har dem på i mange timer ad gangen.«

Derudover fremhæver han også Morten Kreutzmanns store optiske viden. »Jeg har været meget tryg ved at købe mine lupbriller hos Morten, der leverer lupbriller med knivskarp optik, som bliver tilpasset helt optimalt.«

Martin fortæller, at han har talt så varmt for sine lup-briller, så hans kompagnon Bo også har måtte købe et par lupbriller for at slippe for at høre hans snak om hvor fantastisk den er.

Kontakt os på 6988 4449 for at få et tilbud på lup-briller til dig og din virksomhed.