Kosttilskud

Du bliver hvad du spiser!

 

 

Når det kommer til dine øjne, er det gamle ordsprog mere sandt, end de fleste aner. For eksempel bliver dit nattesyn bedre, hvis du dagligt spiser masser af gulerødder, som indeholder A-vitamin og Rodopsin.

En god huskeregel er at spise gult, blåt og grønt som i majs, æggeblomme, blåbær (helst de danske, der også er blå indeni), spinat og broccoli. Den særlig vigtige ingrediens i disse grønsager er lutein. Lutein er stoffet, der gør din nethinde meget mere modstandsdygtig mod først og fremmest AMD, som var det en indre solbrille.

 

Lyngby Special Optik fører følgende kosttilskud:

Luzea
Kosttilskuddet til dig, der ikke får spist nok gult, blåt og grønt. Luzea kan med fordel tages, hvis din nærmeste familie er diagnoseret med AMD, eller du blot vil reducere din risiko for AMD.

Cezin pluz
Indeholder foruden høj dosis C- og E vitamin primært zink og kobber. Cezin pluz indtages i en forhøjet dosis efter råd fra din øjenlæge, når de første sikre tegn på tør AMD er konstateret. Ifølge Ares2 studie fra 2001, kan det reducere risikoen for at udvikle våd AMD med 25 %

TheraTears Omega-3
Oliens høje fedtsyreindhold stammer fra fisk og hørfrø og indeholder kraftig antioxidant, som hjælper dig til mindsket tørhed i øjnene. Efter tre måneder kan de fleste mærke tydelig reduceret fornemmelse af tørre eller løbende øjne.

Produkterne er altid på lager. Hvis du har langt til Kongens Lyngby, sender vi gerne hjem til dig.